FC Honka teki kovia hankintoja – HJK:n maalivahdin lisäksi viisi uutta pelaajasopimusta

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Honka tiedotti keskiviikkoiltana viidestä uudesta pelaajasopimuksesta. Joukkueeseen liittyvät maalivahti Markus Uusitalo sekä kenttäpelaajat Tapio Heikkilä, Dani Hatakka, Edmund Arko-Mensah, Mohammed Adams sekä Jerry Voutilainen.

HJK:ssa vähäiselle vastuulle jäänyt Uusitalo hakee nyt suurempaa roolia kasvattiseurastaan Hongasta. Lisäksi myös Heikkilä sekä Hatakka ovat Hongan kasvatteja. Heikkilä pelasi viime kaudella Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Sandnes Ulfissa. Hatakka siirtyy Espooseen veikkausliigaseura SJK:sta.

Täysin uusi kasvo Hongan paidassa on Jerry Voutilainen, joka pelasi viime kaudella Vaasan Palloseurassa. Arteva kertoi seuran nettisivuilla, että Voutilainen on ollut jo pidemmän aikaa Hongan kiikarissa.

– Jerry on mielenkiintoinen tapaus. Hän on ollut meidän kiikarissamme jo hyvän tovin. Olen varma, että meillä hän pystyy ottamaan seuraavan ison askeleen urallaan. Jerry on vielä nuori, mutta kuitenkin kokenut kaveri, Arteva sanoi.

Lisäksi joukkueeseen liittyvät kaksi nuorta ghanalaista. Arko-Mensah, 19, pystyy Hongan tiedotteen mukaan pelaamaan kaikkia vasemman laidan rooleja. Adams on sen sijaan toppari. Molemmat tulokkaat ovat edustaneet Ghana nuorisomaajoukkueita.

Lisäksi Hongan tiedotteessa kerrottiin, että koko tämänhetkinen sopimustilanne julkaistaan torstaina.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!