FC Lahden puolustukseen 200 ottelun verran Veikkausliiga-kokemusta – ”Kolmas kerta sanoi toden”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti ja toppari Timi Lahti ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen.

Lahti, 29, siirtyy mastokaupunkiin Vaasan Palloseurasta, jota hän edusti edelliset kuusi kautta. Viimeisin niistä päättyi VPS:n putoamiseen Veikkausliigasta. Aiemmin urallaan Lahti on edustanut myös FC Hakaa, Helsingin Jalkapalloklubia sekä italialaisia Padovaa ja Bellunoa.

Suomea nuorten maajoukkueissa edustanut Lahti on pelannut Veikkausliigassa 201 ottelua ja voittanut sarjan mestaruuden kolmesti HJK:ssa.

– Tulen Lahteen hyvillä mielin. Tämä oli ollut työn alla aiemminkin, kun FC Lahti halusi minut ja kolmas kerta sanoi toden. Mikko Viitikon kanssa olen pelannut aikaisemminkin ja se oli yksi suurimpia syitä tänne tulolle. On helppo pelata Viitikon kanssa, kun tuntee toisen entuudestaan. Lisäksi (päävalmentaja) Ilir Zenelin kanssa juttelu vakuutti minut, että tämä on hyvä askel urallani. Lahti on paikkana kiva. Isän puolelta minulle on tullut sukunimi ja sukua Lahdesta, Lahti nauraa seuran tiedotteessa.

– Tuon Lahteen kokemusta ja johtajuutta. Puolustuksen organisointi on yksi vahvuuksistani. Tuon myös varmasti taistelutahtoa ja periksiantamattomuutta, se kuuluu aina pakettiin. Olen onnistunut usein tiukoissa paikoissa, muun muassa Vepsun paidassa 2015, kun taistelimme putoamista vastaan, onnistuin tekemään Jaroa vastaan voittomaalin, joka tavallaan ratkaisi säilymisen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.