Suomen parhaimmistoa Kreikkaa vastaan oli ehdottomasti maalivahti Jesse Joronen, joka sai näyttöpaikan EM-karsintojen päätösottelussa. Joronen päästi kaksi maalia selkänsä taakse, jotka molemmat syntyivät todella läheltä maalia.

Joronen hämmentyi Viasatin haastattelussa, kun toimittaja Panu Markkanen kysyi häneltä olisiko Kreikan tekemät maalit olleet otettavissa.

– No, en tiedä, kun pääsee metrin päästä vetämään…, Joronen totesi ja alkoi hieman nauramaan epäuskoisena.

– No siis mielelläni olisin ottanut. En tiedä, mitä muuta siinä olisi pitänyt yrittää tehdä. Yritin päästä pallon eteen, kuten aina, että sellaista, Joronen lopulta tokaisi.

Joronen torjui ottelussa kuusi kertaa. Bresciassa huippukautta Serie A:ssa pelaava Joronen antoi vahvat näytöt valmennukselle, vaikka tappio tulikin. Jorosen edessä pelasi toppareina veljespari Sauli ja Leo Väisänen, jotka ovat olleet karsinnoissa vähemmällä peliajalla.

– Ei olla pitkään aikaan pelattu Väisäsen veljesten kanssa, mutta ihan hyvin se meni noin pääpiirteittäin. Ehkä olisimme voineet olla kollektiivisesti jokaisella osa-alueella prosentti tai kaksi parempia, niin tuloskin olisi voinut olla parempi.

Lopuksi Joronen kiitti haastattelusta toimittajaa lähes murhaava katse silmissään.