HIFK tiedottaa kotisivuillaan tehneensä sopimuksen 24-vuotiaan Joel Meron kanssa. SJK:sta siirtyvän isokokoisen topparin sopimus on yksivuotinen.

– Tosi mahtavat fiilikset on sopimuksesta! Kun on sopimus katkolla kauden jälkeen on aina hieman stressaavaa, kun ei vielä tiedä, minne päätyy seuraavaksi, Mero toteaa HIFK:n tiedotteessa.

– Olin kaksi ja puoli vuotta Seinäjoella, jossa oli kuten kaikki varmasti tietävät aika vaikeat vuodet. Tuntui, että oli aika hakea uutta kohdetta ja haastetta. Monet seurat olivat minuun yhteydessä, mutta lopulta IFK valikoitui uudeksi seuraksi, sillä se tuntui samalla sekä jännittävältä että oikealta vaihtoehdolta.

Lahtelaislähtöinen Mero pelasi SJK:n paidassa kolmen kauden aikana yhteensä 49 veikkausliigaottelua. Sitä ennen hän pelasi Veikkausliigaa myös KTP:ssä ja FC Lahdessa. Mero haki taannoin myös jalansijaa ulkomailta Borussia Mönchengladbachista, mutta vaikea jalkavamma vaikeutti merkittävästi maailmanvalloitusta.

Meron mietteet ensi kauden tavoitteista ovat varmasti HIFK-fanien mieliin.

– Nyt haluan pelata hyvän kauden IFK:ssa, ja vaikken vielä ole tavannut muuta joukkuetta, niin lähdemme parantamaan sijoitusta ensi kaudella. Ja Klubin voittaminen on tietysti myös erittäin tärkeää, Mero korostaa.

Nuorisomaajoukkueista tuttu Mero mielii tehdä vielä uuden yrityksen ulkomaille, ja sitä varmasti onnistuminen HIFK:ssa auttaisi.

– Pari vuotta sitten Saksan reissun aikaan minulle tuli aika paha nilkkavamma. Hetken aikaa näytti jopa siltä, että joutuisin lopettamaan jalkapallon kokonaan, mutta sain sen onneksi taas kuntoon. Kun sitten pääsi takaisin pelirytmiin, niin tunsin, että haluan vielä jonain päivänä päästä takaisin ulkomaille.