Huuhkajat on pudonnut tuoreimmassa Fifa-rankingissa kolme sijaa alaspäin.

Suomen miesten A-maajoukkue eteni ensimmäistä kertaa historiassaan arvokisoihin, kun se tuli EM-karsintalohkossaan toiseksi. Marraskuun otteluissa Suomi voitti Liechtensteinin Helsingissä 3-0 ja kärsi lohkosijoituksen kannalta merkityksettömässä ottelussa Kreikkaa vastaan 1-2-vierastappion Ateenassa.

[readmore from=Huuhkajat]

Huuhkajat on rankingin tuoreimmassa päivityksessä 58. sijalla, Kongon demokraattisen tasavallan ja Bulgarian välissä. Euroopan jalkapalloliiton, eli Uefan, alaisten maiden vertailussa Suomi on miesten rankingissa 31:s.

Rankingin kärkikymmenikkö on muuten muuttumaton, mutta Kroatia (6.) vaihtoi Portugalin (7.) kanssa paikkoja. Ensimmäisenä jatkaa Belgia.

Isoimman hyppäyksen ylöspäin teki Myanmar, joka kohensi asemiaan 11 pykälällä. Eniten rankingpisteitä keräsi Malesia (31). Suurimman pudotuksen kärsi 13 sijaa alaspäin valahtanut Nicaragua, joka menetti Palestiinan tavoin 27 rankingpistettä, enemmän kuin mikään muu maa.

Venezuela nousi vain yhden pykälän, sijalle 25, mutta se oli merkittävä nousu siinä mielessä, että Venezuela ei ole ikinä ollut rankingissa yhtä korkealla.

Fifa-ranking

1. Belgia
2. Ranska
3. Brasilia
4. Englanti
5. Uruguay
6. Kroatia
7. Portugali
8. Espanja
9. Argentiina
10. Kolumbia
———————
58. Suomi