© Kuva: Getty Images

Irlanti – Tanska: Kutkuttava ratkaisupeli

EM-karsinnat
Irlanti – Tanska
Maanantai 18.11. klo 21:45

Huuhkajien ottelun lisäksi maanantai-iltana tapahtuu muutakin: Irlanti ja Tanska käyvät kutkuttavan taiston jatkopaikasta D-lohkossa. Tilanne ennen viimeisiä pelejä on kutkuttava: Tanskalla on 15, Sveitsillä 14 ja Irlannilla 12 pistettä. Sveitsi pelaa viimeisen ottelunsa Gibraltaria vastaan ja ottaa todennäköisesti täydet pisteet. Näin ollen Irlanti tarvitsisi jatkopaikkaan kolmen pisteen voiton. Tasapelillä tai tappiolla vauhtia joudutaan ottamaan Kansojen Liigan pudotuspeleistä.

Irlanti on pelannut karsinnat tiukalla tyylillä – maaleilla ei ole juhlittu. Tulivoiman puute on ilmeisin syy, miksi jatkopaikka menee näin tiukille Mick McCarthyn miehistöllä. Kotonaan irlantilaiset ovat olleet vahvoja, eikä vieraita ole päästetty mässäilemään maalipaikoilla. Perjantaina Irlanti kärsi karvaan tappion vieraissa Sveitsille ja sen takia joukkue on nyt selkä seinää vasten. Vierasottelussa Tanskaa vastaan joukkue onnistui raapimaan arvokkaan tasapelin.

Tanska leikitteli Gibraltarin kumoon 6-0 perjantaina. On huomattavaa, että juutit ovat tehneet lähes kaikki karsintalohkon maalinsa etukäteen heikompia joukkueita vastaan. Lisäksi vieraissa ei ole ollut helppoa – tästä osoituksena maaliton tasapeli Georgiaa vastaan hallinnasta huolimatta. Kotona puolestaan Age Hareiden jalkapallosoturit kaatoivat jopa vahvan Sveitsin. Maanantaina asetelmat ovat vähintäänkin mielenkiintoiset.

Lyö vetoa ottelusta:

Markkinat ovat haistelleet ottelun potentiaalisen vähämaalisuuden aivan oikein. Muutoin ottelun lähtökohdat ovat melko ympäripyöreät ja altavastaajaksi mallatun Irlannin pelaaminen hieman kiinnostaa. Vetosuositus on Tasapeli ei vetoa, Irlanti kertoimella 2,25. Tasapelillä siis panos palautetaan.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.