La Liga
Levante – Mallorca
Perjantai 22.11. klo 22:00

Maajoukkuetauko on siis lusittu ja Espanjassa päästään myös tositoimiin perjantaina. Alemman keskikastin Levante ja Mallorca ottavat toisistaan mittaa. Molemmat joukkueet ovat eläneet tällä kaudella kotiotteluistaan, joten kotietu on huomattavassa osassa tässäkin ottelussa.

Levante hävisi ennen taukoa ansaitusti vieraissa Athletic Bilbaolle. Edellisillä viikoilla oli aihetta riemuun, sillä peräkkäisinä pelipäivinä kaatuivat sekä Real Sociedad että itse Barcelona. Granotas on ollut kotona hyvin solidi, sillä koko kaudella vieraat ovat tehneet yhteensä vain neljä maalia Paco Lópezin suojattien verkkoon. Urugualaistoppari Erick Cabaco puuttuu isäntien muonavahvuudesta.

Mallorca kaatoi ennen maaottelubreikkiä Villarealin kotona 3-1. Lomasaarelaiset olivat hieman rouva Fortunan suosiossa tuossa ottelussa. Vieraissa ei ole sitten auttanut edes onni, sillä kasassa on tasan nolla vieraspistettä, eikä yhtään enempää olisi totuuden nimissä edes ansaittu. Vicente Moreno joutuu vielä pelipäivänä tekemään johtopäätöksiä muutaman pelaajan pelikunnosta.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikki faktat huomioiden tässä ottelussa on lähdettävä kotivoitosta. Levante on joukkueista parempiluokkainen ja kotietu on aivan huomattava. Vetosuositus on siis Levante voittaa ottelun kertoimella 1,84.

.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO