Valioliiga
Liverpool – Manchester City
Sunnuntai 10.11. klo 18:30

Sunnuntaina pelataan tähänastisen Valioliigakauden ehdottomasti tärkein ja merkittävin peli. Liverpool pitää Valioliigassa sarjan kärkipaikkaa kuuden pisteen erolla Manchester Cityyn ja tämä peli voi nitkauttaa mestaruustaistelua merkittävästi suuntaan tai toiseen. Panokset ovat mielettömät ja koko jalkapalloa seuraava maailma kääntää pyhäiltana katseensa Anfield Roadille.

Liverpool on kerännyt kahta pistettä vaille täyden pistepotin 11 ensimmäisessä pelissä – ainoa pistemenetys tuli muutama viikko sitten vieraissa Manchester Unitedia vastaan. Vaikka Pool on ollut murhaavan hyvä, totuuden nimissä pisteitä on tullut peliesityksiin nähden muutama liikaa. Joka tapauksessa joukkueella on taidon lisäksi luonnetta: sen todistavat monet otteluiden lopussa tehdyt nousut. Viikolla Jürgen Klopp harjoittin hieman kierrätystä voitollisessa Mestarien liigan ottelussa Genkiä vastaan. Poissa Poolilta ovat pitkälti samat nimet kuin aikaisempinakin viikkoina.

Manchester Cityn kausi ei ole ollut aivan yhtä loistokas, sillä joukkue on kärsinyt pari yllättävää tappiota. Tähän otteluun Pep Guardiolan ryhmä lähtee siipirikkoisena: puolustuksesta puuttuvat Aymeric Laporte ja Oleksandr Zinchenko, keskikentältä poissa ovat Rodri, David Silva, Leroy Sane ja todennäköisesti myös Ederson. Poissaolotilanne rajoittaa Guardiolan taktisia vaihtoehtoja, mutta hyvän kokoonpanon City saa silti kentälle, sillä penkillä on kyllä laatua. Lisäksi on huomioitava, että City haluaa varmasti pelata voitosta ja kaventaa piste-eroa Pooliin.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotan ottelusta erittäin viihdyttävää ja maaliodottama on minun papereissani korkealla. Ottelun voittajasta en esitä edes arvauksia, sillä tämä matsi on kutkuttavasti melko lailla 50/50 tapaus. Runsasmaalisuudesta lyön vähän veikkaakin – onhan petsaaminen niin ihanata. Vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,45.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO