Bayer Leverkusen palasi neljän voitottoman bundesliigapelin jälkeen taas sarjassakin voittokantaan, kun se kukisti vieraskentällä Wolfsburgin 2-0. Wolfsburgin saldo alkaa olla synkkä, sillä se ei ole voittanut kahdeksaan otteluun. Neljää peräkkäistä tasapeliä on seurannut nyt neljä peräkkäistä tappiota (mukana tilastossa kaikki kilpailut).

Leverkusenin suomalaisvahti Lukas Hradeckylle nollapeli oli verrattain helppo, sillä hänelle ei kirjattu kuin yksi torjunta. Sekin tuli Wout Weghorstin verrattain vaarattomasta kaukolaukauksesta.

Huonojakin uutisia Leverkusen sai, sillä kaksi sen pelaajaa joutui tulemaan vaihtoon loukkaantumisen takia. Kai Havertzin peli jäi kesken jo avausjaksolla ja johtomaalin tehnyt Karim Bellarabi veti verkkarit jalkaan avausjakson päätteeksi. Leverkusenin toisen maalin viimeisteli lisäajalla Paulinho.

Alustavan arvion mukaan sekä Havertzilla että Bellarabilla on lihasvamma. Voi olla, että Havertzilta jäävät näin ollen marraskuun maaottelut väliin. Mikäli hyökkäyspään pelaajien toipilasaika venyy, peliaikaa kärkkyy Leverkusenissa myös Joel Pohjanpalo. Sunnuntainakin suomalaishyökkääjä istui tuttuun tapaan koko pelin vaihtopenkillä.

Lukas Hradecky kommentoi ottelua Bayer Leverkusenin Twitter-tilillä näin:

– Allamme oli voitto Atléticosta, olimme tänään tehokkaampia ja lopussa kaikki sujui kannaltamme hyvin. Tämän hyvän tunteen myötä voimme nyt matkustaa maajoukkueen mukaan.