© Kuva: Getty Images

Manchester City – Chelsea: Maaleja luvassa?

Valioliiga
Manchester City – Chelsea
Lauantai 23.11. klo 19:30

Lauantain toinen valioliiganosto on sarjanelosen ja -kolmosen välinen kova kamppailu. Manchester Cityn alkukausi ei ole sujunut suunnitelmien mukaan ja Liverpool karkasi ennen maaottelutaukoa jo yhdeksän pisteen päähän. Lisäksi Leicester ja Chelsea ovat Citizensiä pisteen edellä. Tästä ottelusta Pep Guardiolan miehille ei kelpaa kuin voitto. Se vaatisi kyllä puolustuksen ryhtiliikettä.

Ennen taukoa City hävisi Liverpoolille selityksittä ja tilanne alkaa näyttää mestaruuden uusimisen suhteen tukalalta. Epävarma puolustus huutaisi edelleen Aymeric Laportea takaisin. Bernardo Silva sai FA:lta pelikiellon sosiaalisen median säännösten rikkomisesta, joten voisi olettaa sekä Raheem Sterlingin että Riyad Mahrezin olevan lauantaina avauksessa. Varmaa on, ettei Guardiola jätä kiveäkään kääntämättä voiton repimiseksi tästä ottelusta.

Chelsea jäi maaottelutauolle todella mukavassa tilanteessa: Frank Lampardin nuorella joukkueella on nyt alla kuusi voittoa Valioliigassa. Chelsealle on tehty kärkijoukkueista ylivoimaisesti eniten maaleja, mutta se on onnistunut silti kääntämään otteluita voitokseen mahtavalla prosentilla. Tammy Abraham on johtanut Chelsean ilotulitusta kymmenellä maalillaan. Kokoonpanopuolella Lampard toivoo etenkin Christian Pulisicin kuntoutumista lauantaiksi.

Lyö vetoa ottelusta:

3,5 maalia on korkea raja totaaleille, mutta tässä ottelussa kaikki viittaa siihen, että tulemme näkemään maaleja. Molemmat joukkueet ovat tulivoimaisia, mutta puolustukset ovat ajoittain hyvinkin haavoittuvaisia. Lähden tässä pelissä runsasmaalisuudesta ja vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,05.

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.