Mitä ihmettä? – Valioliigaseura Norwich järjestää Liechtenstein-ottelun jälkeen Pukki-bileet Helsingissä

© Kuva: Getty Images

Suomen A-maajoukkueella on mahdollisuus varmistaa historiallinen arvokisapaikka perjantaina 15.11., kun Liechtenstein saapuu Helsinkiin vieraaksi EM-karsinnoissa. Samaan aikaan valioliigaseura Norwich järjestää Helsingissä pirskeet.

Suomen ja Liechtensteinin välinen ottelu pelataan Telia 5G Areenalla Helsingissä. Ottelu on jo pidemmän aikaa ollut loppuunmyyty. Vaikka ottelua ei pääsisikään seuraamaan paikan päällä, luvassa on monta muutakin tapaa päästä Huuhkajien kisahuumaan.

Palloliitto on yhdessä Helsingin kaupungin kanssa järjestämässä jonkinlaista kansanjuhlaa ja kisastudiota ottelun ympärille. Paikka ja tapahtuman tarkemmat tiedot eivät ole vielä tiedossa.

Hieman yllättävämpi tapahtumajärjestäjä astui kuvioon tällä viikolla, kun Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukin edustama seura Norwich City ilmoitti järjestävänsä omat pirskeensä Helsingissä. Norwich järjestää helsinkiläisessä yökerho Apollossa Pukki Party -nimeä kantavan tapahtuman.

– Norwich City Football Clubilla on ilo osoittaa tukensa Suomelle heidän taipaleellaan EM-kisoihin järjestämällä virallisen Pukki Partyn Suomi-Liechtenstein ottelun jälkeen perjantaina 15. marraskuuta 2019, tapahtuman Facebook-sivulla kerrotaan.

Myös Pukin entinen seura HJK jakoi Twitterissä tiedon tapahtumasta, sillä HJK:n kausikortilla on mahdollisuus päästä ilmaiseksi mukaan tapahtumaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.