Moshtagh Yaghoubin uusi seura selvillä – ura jatkuu Veikkausliigassa

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelaava Helsingin IFK avasi perjantain heti aamutuimaan kovan luokan pelaajahankintauutisella. Stadilaisseura tiedotti tehneensä kaksivuotisen sopimuksen Suomen A-maajoukkueessakin pelanneen keskikenttäpelaajan Moshtagh Yaghoubin kanssa.

Yaghoubi on pelannut urallaan 135 Veikkausliigan ottelua FC Hongassa, RoPS:ssa, HJK:ssa ja SJK:ssa.

Suomen A-maajoukkueessakin nähty 25-vuotias ”Mosa” pelasi viime kaudella SJK:n riveissä 15 liigapeliä. Loppukaudella Yaghoubi purki sopimuksensa seuran kanssa. Tuolloin syyksi ilmoitettiin ylirasitustila, jonka takia pelaaja ei mm. palautunut harjoituksista.

Yaghoubi taustoitti, miten päätyi IFK:n riveihin.

Mika (seuran urheilutoimenjohtaja Lönnström) soitti parisen viikkoa sitten ja siitä kaikki oikeastaan lähti. Hän kertoi, että seura panostaa tänä vuonna entistä enemmän joukkueeseen. Se kuulosti hyvältä ja halusin olla osa sitä prosessia. On myös kiva palata pääkaupunkiseudulle asumaan vuoden tauon jälkeen, Yaghoubi kertoi HIFK:n sivuilla.

– Kentällä olen taitava pelaaja ja voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Odotan mielenkiinnolla ensi kautta, jonka aikana haluan nauttia jokaisesta päivästä HIFK:ssa. Tulen tekemään kaikkeni joukkueen eteen sekä treeneissä että peleissä, jotta voin omalta osaltani auttaa joukkuetta sijoittumaan mahdollisimman korkealle ensi kaudella! HIFK:lla on Suomen parhaat fanit ja tulee olemaan siistiä kun nyt pääsen pelaamaan heidän edessä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.