MTV: Jättinäyttö Huuhkajien peliä varten nousee myös Tampereelle – Turkukin harkitsee

© Kuva: Juha Tamminen

Tampere on ollut Huuhkajille mieluisa ja menestyksentäyteinen koti Nations Leaguessa sekä meneillään olevissa EM-karsinnoissa. Historiallinen EM-karsintapaikka saattaa kuitenkin varmistua Helsingissä, kun Suomi kohtaa Liechtensteinin Telia 5G Areenalla. Voitto marraskuun 15. päivä pelattavasta ottelusta veisi Huuhkajat EM-lopputurnaukseen.

Jo viime viikolla kerrottiin, että Helsingin keskustan alueelle pystytetään kisakatsomo niitä kannattajia varten, jotka eivät Liechtenstein-otteluun stadionille pääse. Nyt on puolestaan varmistunut, että Tampere seuraa Helsingin esimerkkiä.

MTV:n uutisen mukaan Tampereen kaupunginhallitus teki maanantaina päätöksen, että Suomi-Liechtenstein näytetään Tampereen Keskustorille pystytettävällä jättinäytöllä. Tapahtumasta aiheutuvat noin 15 500 euron kustannukset (MTV:n koko jutun voi lukea täältä).

Myös Turussa vastaavanlainen jättiscreeni on harkinnassa. Kaupunki kertoi Twitterissä selvittävänsä kisakatsomon järjestämisen mahdollisuutta.