”Mutakenttäpelit” historiaa – Maarianhaminassa päästettiin kaivinkoneet irti

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Kaksiosaisen eurolopputurnauksen finaalin avausosan pääpuheenaiheeksi nousivat viime viikolla olosuhteet. Loppusyksyn karu ilmasto oli tehnyt Wiklöf Holding Arenan nurmelle tepposensa ja IFK Mariehamn kohtasi Hongan tärkeässä pelissä melkoisella mutakentällä (lue lisää).

Jatkossa vastaaviin ongelmiin ei ole tarkoitus Ahvenanmaan ylpeyden kotipeleissä törmätä. Maarianhaminassa nimittäin aloitettiin jo viime viikonlopulla työt Wiklöf Holding Arenan alustan vaihtamiseksi.

Ensi kaudella IFK Mariehamn pelaa kotipelejään tekonurmella. Jos aikataulussa pysytään, on työn tarkoitus olla valmis toukokuun alkuun mennessä. Näin Mariehamn pelannee huhtikuussa lähinnä vieraskentällä. Jos kalenteriin osuu huhtikuulle myös kotipeli, on edessä lainakentällä pelaaminen – epäilemättä mantereen puolella.

Myös kentän koko kasvaa jonkin verran aiemmasta. Kuvia alkaneista muutostöistä voi katsoa tämän linkin takaa.

Lähteet: IFK Mariehamnin ja Veikkausliigan kotisivut

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!