Kahden edellisen kauden ajan HJK:n maalia Veikkausliigassa vartioinut Maksim Rudakov on hyvästellyt seuran Instagram-tilillään. Näin jo aiemmin mediassa uumoiltu venäläistorjujan lähtö HJK:sta on varmistunut.

– Vietin Helsingissä kaksi suurenmoista kautta. Ne olivat erilaisia, nousuineen ja laskuineen, mutta nautin tässä seurassa olemisesta, 23-vuotias Rudakov kirjoitti.

– Tiemme eroavat, mutta haluan kiittää jokaista: pelaajia, valmennusjohtoa, seurassa työskenteleviä ihmisiä ja faneja, jotka ovat tukeneet minua koko ajan. Olette ikuisesti sydämessäni. Hyvää onnea tulevaisuudessa! On vain yksi Klubi.

Rudakov pelasi HJK:ssa lainalla Pietarin Zenitistä, ja oli molemmilla kausillaan sarjan parhaita maalivahteja. Kaudella 2019 HJK ei menestystä saanut, mutta Rudakoviin homma ei kaatunut, yhtä europelien lipsahdusta lukuun ottamatta. Etenkin alkukauden aikana venäläisen huipputorjunnat pelastivat HJK:lle lukuisia sarjapisteitä.

HJK palkkasi jo kuukausi sitten uudeksi ykkösvahdikseen espanjalaisen Antonio Regueron, joka on viettänyt viime vuodet RoPS:ssa.