HS: HJK tavoittelee yhä vahvistusta Veikkausliigan sisältä – kapteeni halajaa ulkomaille

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Jos HJK:n joukkue piti jonkinlaista perinteistä kaudenpäätöstilaisuutta, niin juhlatunnelma tuskin kovin korkeaksi nousi. Sijoitus Veikkausliigan mestaruussarjassa oli vaatimattomasti viides eivätkä europlayoffitkaan tuoneet toivottua palkintoa. Ensi kaudella eurokentät jäävät Klubilta väliin ensi kerran 12 vuoteen.

Kauteen 2020 valmistautuminen on kuitenkin alkanut räväkästi. Joukkuetta on jo nyt vahvistettu pohjoismakedonialaisella Ferhan Hasanilla sekä Veikkausliigan sisältä Klubiin naaratuilla Lucas Lingmanilla ja Antonio Reguerolla (molemmat RoPS) sekä Luis Carlos Murillolla (KuPS).

Ensi kauden joukkue on kuitenkin vielä kaukana valmiista, ja ovi tulee käymään vielä paljon – molempiin suuntiin. Helsingin Sanomien Ari Virtanen valotti kolumnissaan 29-kertaisen suomenmestarin tulevia, toistaiseksi vahvistamattomia suunnitelmia.

Reguerolle on luvassa ykkösvahdin vastuu, sillä kahden viime kauden ykköstorjuja Maksim Rudakov on palaamassa lainapestiltään takaisin Pietarin Zenitiin. 22-vuotiaan Markus Uusitalon Helsingin Sanomat kertoo puolestaan siirtyvän Honkaan.

Liikenne HJK:n ja Hongan välillä voi olla kaksisuuntaista, sillä HJK saattaa olla mahdollisesti halukas ostamaan Hongalta Robert IvanovinFaith Friday Obilor on huhujen mukaan siirtymässä latvialaiseen FC Rigaan, joten toiselle laatutopparille on tarvetta. Joukkueessa jatkaa Daniel O’Shaughnessy, joka solmi vastikään HJK:n kanssa jatkosopimuksen.

Hyökkäykseen lienee tulossa mestari-KuPS:sta 30-vuotias Ariel Ngueukam, tuttavallisemmin Tuco. Jos näin käy, voi Tim Väyrysellä olla maisemanvaihto edessä. Väyrysellä on sopimus myös ensi kaudesta, mutta hänelle on HS:n tietojen mukaan etsitty uutta seuraa.

Keskikentällekin tulijoita lienee, sillä HJK:n kapteeni Sebastian Dahlström toivoo siirtoa ulkomaille, eikä kolumbialainen William Parra jatka seurassa välttämättä. Kiikarissa on Huuhkajistakin tuttu 28-vuotias Rasmus Schüller, joka ei jatka Minnesota Unitedissa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS