Serie A
Sampdoria – Udinese
Sunnuntai 24.11. klo 19:00

Sunnuntain Serie A -tohinassa otamme katseen Genovaan, jossa alkukauden vihkoon vetänyt Sampdoria ottaa mittaa alemmassa keskikastissa plaanaavasta Udinesesta. Sampdorialla on kova paine nostaa itsensä putoamisviivan alta pois. Udinesessa taas yritetään löytää pysyvä manageri kenkää saaneen Igor Tudorin tilalle.

Sampdorian alkukausi oli kauniisti sanottuna täysi katastrofi: joukkue ei pelannut hyvin, kärsi ajoittain epäonnesta ja huono kierre paheni pahenemistaan. Valmentajanvaihdoksen jälkeen pahin näyttäisi olevan ohi ja joukkue on selvinnyt kolmesta viime ottelustaan tappioitta säällisten esitysten jälkeen. Maalinteko genovalaisilla on tökkinyt ja siihen Claudio Ranierin on löydettävä lääkkeet. Poissaolotilanne on tällä hetkellä sangen hyvä.

Udinesen väliaikaismanageri Luca Gotti on saanut sekaisin olleet rivit takaisin järjestykseen, mutta joukkue ei ole erityisen laadukas eikä jatkossa menestyksestä ole minkäänlaisia takeita. Maalinteko on puolustukseen luottavalle joukkueelle niin ikään vaikeaa. En odota joukkueen löytyvän kauden lopuksi sarjataulukosta turhan korkealta. Vierailta puuttuu Sebastien De Maio loukkaantumisen sekä Stefano Okana ja Rodrigo Becão pelikieltojen vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Sarjataulukosta huolimatta Sampdoria ei ole näistä joukkueista huonompi. Isäntien pitää ottaa ottelussa ohjat ja osata pelata suosikkiasemassa. Udinese jäänee odottamaan isäntien virheitä ja pyrkii iskemään vastaiskuista. Vetoihin riittää kotivoitto – suosituksena on Sampdoria voittaa ottelun kertoimella 2,09.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO