Seurajoukkueiden MM-turnauksen osallistujat selvillä – näin mestari selvitetään ensi kuussa

© Kuva: Getty Images

Tämän vuoden seurajoukkueiden MM-turnauksen viimeisetkin osallistujat saatiin selville tänä viikonloppuna, kun brasilialainen Flamengo voitti lauantaina Copa Libertadoresin mestaruuden ja saudiarabialainen Al-Hilal selviytyi sunnuntaina Aasian Mestarien liigan voittajaksi.

Flamengo päihitti argentiinalaisen River Platen maalein 2-1 (LUE LISÄÄ) ja Al-Hilal voitti japanilaisen Urawa Redsin 2-0.

Seurajoukkueiden MM-turnaukseen osallistuvat maanosaliittojen suurimpien seurajoukkueturnausten voittajat sekä tämän vuoden isäntämää Qatarin edustaja Al-Sadd.

Ensimmäisellä kierroksella pelaavat vain Al-Sadd ja Oseanian Mestarien liigan voittaja, uusikaledonialainen Hienghène Sport. Kyseisen otteluparin voittaja kohtaa toisella kierroksella meksikolaisen Monterreyn, joka on kilpailussa mukana Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian alueen jalkapalloliiton Mestarien liigan voittajana.

Toisen kierroksen toisessa ottelussa kohtaavat Al-Hilal ja Afrikan Mestarien liigan voittaja, tunisialainen Espérance de Tunis.

Liverpool voitti viime keväänä Mestarien liigan kukistamalla Tottenhamin loppuottelussa 2-0. Kuva: Getty Images

Euroopan edustaja, eli Mestarien liigan voittaja Liverpool, ja Flamengo aloittavat seurajoukkueiden MM-turnauksen vasta välierävaiheessa.

Liverpool kohtaa voittajan ottelusta Monterrey-Al-Sadd/Hienghène Sport ja Flamengo pelaa joko Al-Hilalia tai Espérancea vastaan.

Turnaus alkaa 11. joulukuuta, ja loppuottelu ja pronssiottelu pelataan 21. joulukuuta Dohassa. Tänä vuonna kilpailulle saadaan uusi mestari, sillä yhtäkään osallistuvista joukkueista ei ole aiemmin kruunattu seurajoukkueiden maailmanmestariksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.