SJK tiedottaa kotisivuillaan aktivoineensa keskikenttäpelaaja Jude Arthurin sopimuksessa olleen osto-option. Arthur pelasi Seinäjoella lainasopimuksella ghanalaisesta Liberty FC:stä. Samalla nuori pelimies sai kouraansa pitkän sopimuksen, joka pitää hänet SJK:ssa kauden 2022 loppuun.

– Olen todella onnellinen juuri nyt. Sillä on minulle suuri merkitys, että olen nyt täysin SJK:n pelaaja, enkä vain lainalla täällä. Nyt tiedän, että seura haluaa pitää minut täällä ja he uskovat minuun, Arthur toteaa SJK:n tiedotteessa.

Ghanan alle 20-vuotiaiden maajoukkueessakin nähty Arthur siirtyi SJK:hon viime tammikuussa. Hän pelasi kaudella 2019 kaikkiaan 25 ottelua SJK:ssa. Niissä syntyi yksi maali ja kaksi maalisyöttöä. Otteluista 21 oli veikkausliigapelejä.

– Jude Arthur sopeutui todella nopeasti SJK:hon ja Veikkausliigaan. Hän on vielä varsin nuori pelaaja, mutta hänessä on paljon potentiaalia ja uskon, että pääsemme näkemään hänen kasvavan pelaajana entisestään, SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman kehuu.