SJK:lta kova kaappaus keskikentälle – valmentaja Honkavaaralle tuttu pelaaja

© Kuva: Juha Tamminen

SJK tiedottaa vahvistaneensa keskikenttäänsä 25-vuotiaalla Keaton Isakssonilla. Sipoosta lähtöisin oleva Isaksson solmi SJK:n kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Isaksson pelasi kahden edellisen kauden aikana IFK Mariehamnissa kaikkiaan 46 ottelua, joissa maaleja syntyi seitsemän, ja maalisyöttöjä kolme. Isaksson kykenee pelaamaan keskikentällä montaa eri pelipaikkaa. Hänet valittiin päättyneellä kaudella myös Veikkausliigan heinäkuun joukkueeseen.

Ennen Mariehamniin siirtymistään Isaksson oli pelannut Veikkausliigaa PS Kemissä ja HIFK:ssa. Tähtirinnoissa rooli oli tuolloin vielä pieni, mutta valmentaja sitäkin tutumpi. Isakssonille veikkausliigadebyytin antoi nimittäin SJK:n nykyinen valmentaja Jani Honkavaara.

– Tosi hyvät fiilikset on tulla tänne. Mielestäni SJK on yksi suurista seuroista Suomessa. Ja kun vielä kuulin, että SJK ja Honkavaara on kiinnostunut saamaan minut tänne, niin heti kasvoi itselläkin kiinnostus, Isaksson toteaa SJK:n tiedotteessa.

– Valmensin Keatonia lyhyesti Helsingin IFK:ssa. Hän jäi vielä silloin pieneen rooliin, mutta huomasin hänen halunsa mennä eteenpäin. Hän oli jo silloin nopea ja taitava, mutta vielä vähän kokematon, Jani Honkavaara kertoo yhteisestä ajasta Helsingissä kaudella 2015.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.