Sky: AC Milan teki ehdotuksen Zlatan Ibrahimovićille – neuvottelut jatkuvat ensi viikolla

© Kuva: Getty Images

AC Milan on tarjoutunut ottamaan Zlatan Ibrahimovićin ensi kuussa mukaan harjoituksiinsa karistaakseen muut kiinnostuneet seurat ruotsalaistähden kannoilta, kertoo Sky Sport Italia.

Konkarihyökkääjä Ibrahimović, 38, pelasi tämän vuoden viimeisen ottelunsa lokakuun lopussa, kun hänen edustamansa Los Angeles Galaxy putosi Major League Soccerin pudotuspeleistä. Päättyneellä kaudella Ibrahimović pelasi MLS:ssa 31 ottelua, joissa hän teki yhteensä 31 maalia ja syötti kahdeksan. Marraskuun puolivälissä hän ilmoitti jättävänsä Galaxyn, jota hän on edustanut viime vuoden maaliskuusta lähtien.

Ibrahimovićin ja Galaxyn välinen sopimus päättyy virallisesti joulukuun lopussa, joten hän on vapaa siirtymään toiseen seuraan vasta tammikuussa. Milan on kuitenkin tarjonnut ruotsalaiselle mahdollisuuden pitää kuntoaan yllä.

Ruotsalaishyökkääjän agentti Mino Raiola tapaa Milanin edustajia Sky Sportsin mukaan toistamiseen ensi viikolla. Ibrahimovićin esittämä palkkatoive on toistaiseksi ollut liian iso Milanille.

Italian Serie A:sta myös Napoli ja Bologna ovat kiinnostuneita Ibrahimovićista, mutta ne eivät ole tehneet hänelle virallista tarjousta.

Ibrahimović edusti AC Milania vuosina 2010-2012 ja auttoi seuraa ensikaudellaan voittamaan Serie A:n mestaruuden.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.