Kuopion Palloseuran mestarivahti Otso Virtanen hakee pelipaikkaa ulkomailta. Savon Sanomien tietojen mukaan 25-vuotias Virtanen on käynyt testissä Norjan pääsarjan Lillestrømissä sekä Ruotsissa. Savon Sanomien juttu löytyy täältä.

Mahdollinen Lillestrøm-siirto pitäisi ilmasillan Kuopioon auki, sillä KuPS:n uusi valmentaja Arne Erlandsen on juuri Lillestrømin kasvatti. Erlandsen vietti valtaosan pelaajaurastaan Lillestrømissä, ja valmensi seuraa kahteen otteeseen – ensin vuosina 1998-2004 ja uudelleen 2016-2018.

Virtanen ei olisi myöskään ensimmäinen suomalaismaalivahti Lillestrømissä, sillä Otto Fredrikson vartioi Lillestrømin maalia vuosina 2006-2009. Noina vuosina hän nousi myös Suomen A-maajoukkueeseen.

Turkulaislähtöinen Otso Virtanen on toiminut KuPS:n ykkösvahtina viimeiset kolme vuotta. Hän vietti vuoden 2016 skotlantilaisessa Hibernianissa, mutta jäi ensimmäisellä ulkomaankeikallaan pienelle peliajalle.