24-vuotias suomalaishyökkääjä Vahid Hambo on tuore tuplamestari. Hambon joukkue FK Sūduva varmisti sunnuntaina kolmannen peräkkäisen Liettuan-mestaruutensa, kun se voitti vieraskentällä FK Panevezysin 5-1. Jo aiemmin kaudella Sūduva oli voittanut Liettuan cupin.

Mitenkään merkittävä Hambon rooli ei mestaruusjahdissa ollut. Hambo liittyi Sūduvan miehistöön syyskuussa ilmaissiirrolla. Hänen sopimuksensa romanialaisen Astra Giurgiun kanssa oli purettu heinäkuussa. Hambo on kuitenkin pelannut vain neljässä sarjaottelussa yhteensä 125 minuuttia, eikä ole onnistunut maalinteossa kertaakaan. Edellisen ottelunsa Hambo pelasi 12. lokakuuta, eikä hän ole ollut viime peleissä kokoonpanossa lainkaan.

FK Sūduvan meno on sen sijaan ollut viime ajat huimaa. Joukkue on voittanut putkeen peräti 15 ottelua, häviten edellisen kerran elokuun lopussa pelatussa Eurooppa-liigan karsintaottelussa unkarilaiselle Ferencvarosille.

Sekä kansallinen mestaruus että cup-voitto olivat FK Sūduvan seurahistorian kolmansia.