Suomalaistuomari Old Traffordille – jakaa oikeutta Man Unitedin europelissä

© Kuva: Getty Images

Jos suunnittelet katsovasi torstai-iltana Manchester Unitedin eurokamppailua, niin silmiisi osunee myös suomalaisia. Eurooppa-liigan ottelun Manchester United-Partizan Belgrad erotuomariksi on nimittäin nimitetty suomalainen Mattias Gestranius.

Koko Old Traffordin tuomarinelikko tulee Suomesta, sillä Gestraniusta avustaa sivurajoilla Jan-Peter Aravirta ja Mikko Alakare. Neljäs erotuomari on Ville Nevalainen.

41-vuotias Gestranius on eurokentillä jo verrattain kokenut tuomari. Viimeksi hän vihelsi europeleissä syyskuussa ottelussa Basel-Krasnodar. Viime kaudella paraislainen nähtiin Eurooppa-liigassa otteluissa Astana-Rennes ja Slavia Praha-FC Kööpenhamina, sekä Mestarien liigassa ottelussa Atlético Madrid-AS Monaco.

Ottelu Manchester United-Partizan alkaa torstaina Suomen aikaa kello 22, ja sitä voi seurata C Moren kanavilta. United johtaa lohkoaan seitsemällä pisteellä kolmesta pelistä. Neljä pistettä kerännyt Partizan on kolmantena.