EM-karsinta
Suomi – Liechtenstein / Erikoisvedot
Perjantai 15.11. klo 19:00

Suomen ja Liechtensteinin perjantainen ”vuosisadan ottelu” on käsitelty mediassa jo kaikista mahdollisista tulokulmista. Myös vedonlyönnin puolella ottelun lähes kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin on mahdollista ottaa rahalla kantaa. Ottelun alkuperäinen vetoennakko löytyy SuomiFutiksessa täältä. Tässä artikkelissa suosittelen yhtä in spesiaalivetoa.

Kyseinen veto voi olla hieman vaikea löytää, joten annan yksinkertaisen navigointivinkin: veto löytyy ilta valikosta Erikoiskohteet -> Suomi -> Suomen erikoisvedot tai suoraan tästä. Ja vetosuositus on: Pukki tekee maalin + Suomi voittaa + yli 3.5 maalia kertoimella 2,40. Käyn lyhyesti nämä skenaariot läpi.

Miten tämä toteutuu?

Ensinnäkin Suomi on todella suuri, n. 90-prosenttinen suosikki voittamaan ottelu. Joukkueiden tasoero on iso ja jos Huuhkajat osaa käsitellä suunnattomat ennakkopaineet, se voittaa normaalisuorituksella ottelun todella usein. Lisäksi Huuhkajille tulee lisäetua kotikentän tekonurmesta, johon vieraat eivät ole yhtä tottuneita.

Toisekseen Suomen maaliodottama on sangen korkea. Kuten alkuperäisessä vetoartikkelissa mainitsin, ottelussa on myös retkahdusvaara: jos Huuhkajien kuviot menevät alusta asti suosiollisissa merkeissä, voi Liechtenstein suoristaa selän, mutta isännät tuskin lopettavat ilottelua kesken.

Kolmanneksi Teemu Pukki on ylivoimaisesti ottelun todennäköisin maalintekijä. Pukille pelataan paikkoja ja miehen salamannopeat iskut puolustuksen selustaan päättyvät usein kliiniseen viimeistelyyn.

Lisäksi kolme edellä mainittua tekijää korreloi keskenään: jos Suomi voittaa, Pukki on suurella todennäköisyydellä maalintekijöiden joukossa ja kyllä ottelussa silloin voi hyvinkin syntyä vähintään vaaditut neljä maalia. Kyseessä on siis mitä mainioin viihdeveto perjantain otteluun. Luonnollisesti toivomme, että kaikki nämä toteutuvat ja saadaan kunnon juhlat aikaiseksi!

Muita mahdollisia vetoja ovat mm. Suomi johtaa ottelua 10 minuutin kohdalla kertoimella 4,00. Tämän vedon hyvänä puolena on, että se ainakin ratkeaa nopeasti. Myös Pukki tekee ottelun ensimmäisen sekä viimeisen maalin kertoimella 7,00 on oiva jännäriveto. Tämähän toteutuu myös, jos Pukki tekee ottelun ainoan maalin…

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO