© Kuva: Getty Images

Swansea – Fulham: Championshipin tiukka ottelurytmi jatkuu

Championship
Swansea – Fulham
Perjantai 29.11. klo 21:45

Swansea on vihjeiden aiheena jo toisen kerran tällä viikolla, kun se isännöi toista playoff -sijalla olevaa joukkuetta, Fulhamia perjantaina. Championshipissä pelataan tiukalla ottelurytmillä ja vuodenvaihdetta lähestyttäessä jyviä erotellaan akanoista. Pystyykö Swansea pitämään kiinni top 6 -sijoituksestaan vai alkaako ote kirvota?

Swansea pelasi viikolla vierastasurin Huddersfieldiä vastaan ja jatkoi tappiottomien vieraspeliensä sarjaa. Pelitapahtumiin nähden häviökään ei olisi ollut mikään vääryys. Kotona Steve Cooperin suojateilla ei ole ollut yhtä helppoa – tappioita on tullut enemmänkin ja muistamme viikon takaisen kotitappion Millwallille. Maalinteko on tökkinyt varsinkin kotipeleissä ja toistan ennustukseni, että Swansea tulee hieman putoamaan sarjataulukossa lähitulevaisuudessa.

Fulhamin meno on ollut sanalla sanoen hyvää: joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa. Viikolla Derby oli täysin vastaantulija 3-0 voitossa, jossa serbikärki Alexandar Mitrovic iski jo kauden kolmannentoista maalinsa. Vieraissa Fulham on pelannut melko tiukkoja matseja, eikä maaleillakaan ole juhlittu. Lontoolaiset lähtevät tähän otteluun pikkusuosikkeina.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikkein eniten vetojen puolesta tässä ottelussa kiinnostaa vähämaalisuus. Korkeintaan kahden maalin syntymisestä maksetaan houkuttelevia kertoimia, mutta joukkueiden trendit ja myös marraskuiset sääolosuhteet puoltavat underia. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,12.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.