”Tajuatte vielä, että asialla oli mafia” – Cristiano Ronaldon äidiltä outo puheenvuoro

© Kuva: Getty Images

Portugalilaistähti Cristiano Ronaldon äidin, Dolores Aveiron, mukaan hänen poikansa olisi voittanut enemmänkin henkilökohtaisia palkintoja, ellei ”jalkapallomafia” olisi puuttunut peliin.

Juventusta edustava Ronaldo, 34, on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jalkapalloilijoista. Hänet on palkittu maailman parhaan pelaajan palkinnolla, Kultaisella pallolla, ennätykselliset viisi kertaa. Vain Barcelonan Lionel Messi on yltänyt samaan määrään.

– On eräänlainen mafia. Se on oikea sana kuvaamaan sitä. Kyllä, jalkapallossa on mafia, sanoi Ronaldon äiti Goalin mukaan.

– Poikani olisi voittanut enemmän [henkilökohtaisia] kansainvälisiä pokaaleja, ellei jalkapallomafiaa olisi olemassa. Tajuatte vielä, että asialla oli mafia, jos olette nähneet kaiken tapahtuneen.

– Häntä ei olisi kohdeltu samalla tavalla, jos hän olisi espanjalainen tai englantilainen. Mutta koska hän on portugalilainen ja kotoisin Madeiralta… No, näin käy.

Dolores Aveiron mukaan hänen poikansa ansaitsee Kultaisen pallon myös tänä vuonna.

– En tiedä, voittaako hän sen, mutta olen luottavainen. Minusta hän ansaitsee sen, jos analysoimme sitä, mitä hän teki kauden aikana.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Ronaldon lähipiiri on puhunut mafiasta. Viime vuonna hänen siskonsa, Elma, syytti mafiaa osallisuudesta, kun Kultainen pallo meni Ronaldon sijasta hänen entiselle joukkuekaverilleen, Real Madridin Luka Modrićille.

– Valitettavasti elämme mafian ja v*tun rahan mädättämässä maailmassa, kirjoitti Elma Instagram-tililleen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.