© Kuva: Getty Images

Tottenham – Bournemouth: Mourinhon siivellä

Valioliiga
Tottenham – Bournemouth
Lauantai 30.11. klo 17:00

Lauantaina Tottenham pelaa toisen valioliigapelinsä Jose Mourinhon alaisuudessa. Ensimmäinen ottelu The Special Onen johdolla päättyi voittoon West Hamia vastaan ja nyt vaativa kotiyleisö pääsee seuraamaan, jatkuuko lento Mourinhon siivellä myös toisessa ottelussa. Eddie Howen luotsaamalle Bournemouthille on tässä näytelmässä langetettu vain sivuosa.

West Ham -ottelu oli Spursilta aivan mallikas esitys, mutta onnettomassa iskussa ollut Hammers oikeastaan sai Tottenhamin näyttämään hyvältä. Viikolla Mestarien liigassa Olympiakos pääsi alussa 0-2 johtoon, mutta Spurs vei ottelun lopulta ansaitusti. Puolustuksessa Mourinholla riittää kuitenkin vielä tilkittävää. Joka tapauksessa Spursin peliin on tullut suoraviivaisuutta, joka on tuottanut hyvää tulosta. Spursilta puuttuu tässä ottelussa Hugo Lloris, Michel Vorm, Erik Lamela sekä Ben Davies.

Bournemouth on antanut itsestään viime aikoina sangen tasapaksun kuvan. Puolustus on osoittautunut kauden edetessä hieman hasardiherkäksi ja se voi olla vaikeuksissa isäntien vikkelien hyökkäysten kanssa. Howen suojattien poissaolot syövät laatua vähän joka osa-alueelta ja laadukkaasti pelannut maalivahti Aaron Ramsdale on paljon vartijana. Odotan Cherriesille lauantaina vaikeaa ottelua.

Lyö vetoa ottelusta:

Hyvällä itseluottamuksella etenevä Tottenham on lauantaina iso suosikki. Jos puolustus ei hölmöile liikaa, niin tulivoima riittää kyllä vaikka mihin. Vetosuosituksena otan vähintään kahden maalin kotivoiton: Aasialainen tasoitusveto, Tottenham -1.5 kertoimella 2,09.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.