Upean uran tehnyt Veikkausliigan konkari jätti koskettavat jäähyväiset somessa: ”Rakas jalkapallo – en olisi ikinä uskonut”

© Kuva: Juha Tamminen

Viime kaudella FC Hongan avainpelaajiin kuulunut Juha Hakola kertoi sosiaalisessa mediassa lopettavansa jalkapalloilijan ammattiuran. Hakola, 32, pelasi Veikkausliigassa peräti 137 ottelua.

Hakola teki viime kaudella 21 ottelussa viisi maalia ja antoi siihen päälle vielä viisi maaliin johtanutta syöttöä. Hakola edusti urallaan Veikkausliigassa Hongan lisäksi Vaasan Palloseuraa sekä Kuopion Palloseuraa. Veikkausliigassa Hakola teki yhteensä 24 maalia ja antoi 24 maalisyöttöä.

Hakola ehti nähdä myös ulkomaan kenttiä urallaan. Hakola pelasi Hollannissa, Kyproksella, Unkarissa sekä Virossa. Hollannin pääsarjassa hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelasi 49 ottelua, joissa syntyi neljä maalia. Viron pääsarjassa Hakola tykitti 24 maalia 64 otteluun. Virossa Hakola valittiin myös debyttikaudellaan 2007 sarjan parhaaksi pelaajaksi.

Hakola kirjoittaa tunteikkaat jäähyväiset jalkapallolle Instagramissa.

– Rakas jalkapallo. Tämä on ollut melkoinen matka. En olisi ikinä uskonut pienenä poikana, että voisin tehdä tästä ammatin, tai että sinulla olisi näin valtava vaikutus elämääni. Sinun kautta olen saanut elämän täynnä kokemuksia, jotka ovat muokanneet minusta sellaisen kuin olen, Hakola kirjoittaa.

Hakola sai tililleen myös yhden A-maaottelun vuonna 2009. Lisäksi alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa Hakola esiintyi 11 kertaa.

Hakola kiittää viestissään entisiä pelikavereitaan, valmentajia ja ennen kaikkia lähimmäisiään. Voit lukea koko kirjoituksen alta tai jos et näe, niin tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.