IFK Mariehamnin ensi kauden pelaajakuvioiden suhteen koettiin pientä hätäilyä. Seura ehti jo tiedottaa kokeneen maalivahdin Dan Sjöblomin lopettavan pelaajauransa, mutta nyt 37-vuotias torjuja sai kuitenkin kauden 2020 kattavan jatkopahvin. Sjöblomin lopettamisen kerrottiin johtuvan perhesyistä.

– Siinä oli pieni väärinkäsitys. Dan oli maininnut valmennusryhmälle miettineensä lopettamista ja sen tiedon perusteella kerroin asiasta, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kertoi Nya Ålandille Veikkausliigan kotisivujen mukaan.

– Sitten kävi kuitenkin niin, että Dan sai palaset sopimaan paikoilleen ja päätimme tehdä uuden sopimuksen.

Dan Sjöblom on toiminut viime kaudet IFK Mariehamnin kolmosvahtina. Pelaavana maalivahtina häntä ei ole Veikkausliigassa vielä nähty.

IFK Mariehamnin ykkösvahtina jatkaa ensi kaudellakin Oskari Forsman. Maalivahtikolmikon täydentää 22-vuotias Marc Nordqvist.