VAR-tuomio kiehautti valmentajan tunteet Mestarien liigassa – kahden maalin johto suli hetkessä tasapeliksi: ”Täysi sirkus, ei auta lainkaan”

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Kaksi punaista korttia, neljä maalia, lisäajan viimeisellä minuutilla tuomittu rangaistuspotku ja VAR-tuomio.

Kaikki edellä mainitut asiat nähtiin keskiviikkoiltana Dinamo Zagrebin ja Shakhtar Donetskin välillä pelatun Mestarien liigan ottelun viimeisen 20-minuuttisen aikana. Paikan päällä Maksimir-stadionilla ottelua seurannut yleisö ei ollut uskoa silmiään, kun hurja kamppailu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-3-lukemiin.

Avausjakson jälkeen peli oli 1-1-tilanteessa. 74. minuutilla alkoi tapahtua, kun saksalainen erotuomari Felix Brych antoi Zagrebin Nikola Morolle toisen keltaisen kortin ja sen myötä punalapun. Viisi minuuttia myöhemmin pelissä nähtiin myös toinen punainen kortti, kun tällä kertaa Shakhtarin ukrainalaispeluri Marlos otti toisen varoituksensa kuuden minuutin sisään ja lensi suihkuun.

Luka Ivanusec siirsi Zagrebin 2-1-kotijohtoon 83. minuutilla, ja kuusi minuuttia myöhemmin Arijan Ademi lisäsi johdon jo kahteen maaliin. Sillä hetkellä vaikutti luonnollisesti vahvasti siltä, että Zagreb pokkaa kolme pistettä laariin ja nousee C-lohkon kakkoseksi Manchester Cityn perään.

Toisin kuitenkin kävi. Junior Moraes kavensi pelin 2-3:een lisäajan kolmannella minuutilla, ja Shakhtarin toiveet pisteestä heräsivät eloon.

Jännitys huipentui lisäajan viimeisellä minuutilla, kun Shakhtarille tuomittiin rangaistuspotku videotuomarijärjestelmä VAR:n puututtua peliin. Erotuomari Brych tuomitsi 11-metrisen katsottuaan videolta rikkeen tapahtuneen rangaistusalueella. Vrassikärki

Krotian jalkapallosta kirjoittava toimittaja Juraj Vrdoljak väitti Twitterissä Zagrebin valmentajan Nenad Bjelican laukoneen suustaan tulisia kommentteja pelin jälkeen. Luotsin mielestä loppuhetkien rangaistuspotkun tuomitseminen oli iso vääryys.

– VAR on kasa paskaa. Heittäkää se pois, en tarvitse sitä, se vain imee tunteet pois. Se on täysi sirkus eikä auta lainkaan, Bjelica tylytti Vrdoljakin mukaan.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!