Bundesliigasunnuntain päätosottelu SC Freiburg-Eintracht Frankfurt päättyi varsin kaoottisiin tunnelmiin. Freiburg voitti pelin 1-0, mutta juuri kukaan ei puhu lopputuloksesta tai Nils Petersenin maalista, sillä lisäajan tapahtumat veivät kaiken huomion.

Frankfurt oli saamassa sivurajaheittoa keskiviivan lähettyviltä, ja joukkueen kapteeni David Abraham juoksi palloa hakemaan. Argentiinalaispuolustaja tönäisi kuitenkin matkalla Freiburgin valmentajan Christian Streichin nurin. Videokuvasta näkyy selvästi, kuinka Eintracht-kapteeni tuuppaisee tiellään jäkittäneen Streichin pois tieltään.

Tämähän ei tietenkään Freiburgin joukkueelle sopinut, vaan käytännössä koko vaihtopenkki säntäsi Abrahamin kimppuun. Tässä vaiheessa saattoi argentiinalaiselle tulla yksinäinen olo. Hulinaan otti osaa helposti toistakymmentä henkilöä.

Lopulta koko soppaa jouduttiin tutkimaan myös videonauhalta, vaikka tilanne näytti jo rauhoittuneen. Abraham sai tilastojen mukaan oman punaisen korttinsa ”jo” 96. minuutilla – vain kaksi minuuttia varoituksensa jälkeen. Freiburgin pelaajista punainen kortti nostettiin puolestaan VAR-tarkastuksen jälkeen Vincenzo Grifolle, joka ei siis ollut ulosajonsa hetkellä pelaavassa kokoonpanossa. Grifo tarrasi kädellään Abrahamia kasvoista, ja sai tempustaan punalapun.

Videon tilanteesta voi katsoa Viafreen sivuilta tämän linkin takaa.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Nyt on kyllä sellainen tapahtumaketju, ettei tiedä itkeäkkö vai nauraa 😅

Kaiken kruunasi vielä VAR-tarkastus ja sen jälkeinen syyllisen etsintä. #SuoraYhteys #Bulifi

viafree.fi/urheilu/taysin…

Eintrachtilta ajettiin jo ensimmäisellä puoliajalla ulos Gelson Fernandes kahden keltaien myötä. Freiburg nousi voittonsa myötä sarjassa neljänneksi, tasapisteissä edellään olevien RB Leipzigin ja Bayern Münchenin kanssa.