Ykköseen ensi kaudeksi nousseilta Gnistanilta ja MP:ltä on kuulunut valmentajauutisia. Helsinkiläinen Gnistan tiedotti keskiviikkona, että seuran edustusjoukkue jatkaa myös seuraavat kaksi kautta kesällä 2017 Gnistanissa aloittaneen Roberto Nuccion komennossa. Italialainen Nuccio toimii myös Gnistanin urheilutoimenjohtajana.

– Lähdetään tulevaan samalla tavalla kuin viime vuonna ja rakennetaan mahdollisimman laadukas joukkue kasaan. Tiedän erittäin hyvin, että Ykkönen on sarjana vaikeampi Kakkoseen verrattuna, joten meidän täytyy tehdä jonkin verran muutoksia pelaajistossa sekä taustoissa, jotta pärjäämme hyvin. Uskon vahvasti, että pystymme tämän tekemään, Nuccio toteaa seuran tiedotteessa.

Mikkelin Palloilijat puolestaan tiedotti jo vajaat kolme viikkoa sitten, että seuran edustusjoukkuetta kaksi kautta valmentanut Janne Wilkman jättää pestinsä. Uudesta valmentajastaan MP ei ole vielä kertonut.

Länsi-Savo kertoi tällä viikolla, että Wilkmanin uusi työ on toimia perinteisen brittiseuran Sunderland AFC:n Pohjoismaiden pelaajatarkkailijana. Valioliigastakin hyvin tuttu Sunderland pelaa tätä nykyä kolmannella sarjaportaalla Ykkösliigassa.

Wilkman on toiminut aiemmin Aston Villan pelaajatarkkailijana, aluksi osa-aikaisena ja vuosina 2012-2016 päätoimisesti. Länsi-Savon jutun voi lukea täältä.