Mestarien liiga
Ajax – Valencia
Tiistai 10.12. klo 22:00

Myös Mestarien liigan H-lohkossa on vielä jännät paikat jatkoon menon suhteen: Ajax johtaa lohkoa kymmenellä pisteellä, mutta Valencia ja Chelsea vaanivat kahden pisteen päässä jatkopaikkaa. Chelsea on viimeisellä kierroksella jättisuosikki lohkon heittopussia Lilleä vastaan, joten päähuomio keskittyy Ajaxin ja Valencian väliseen otteluun.

Ajax näyttää selvinneen kesän menetyksistään hienosti: tilalle on hankittu pätevää ja kehityskelpoista miehistöä, ja tekeminen on ollut hyvää sekä Euroopassa että kotimaan kamaralla. Tosin viime viikonloppuna Ajax kärsi kauden ensimmäisen tappion Eredivisiessä, kun Willem II haki pisteet Amsterdamista pelitapahtumien vastaisesti. Ajaxilla on David Neres varmasti poissa – Quincy Promesin ja Zakaria Labyadin pelikunnot tutkitaan vielä.

Valencian on käytännössä pakko voittaa tiistaina, jos se haluaa edetä jatkopeleihin. Valencia on ollut viime ajat hyvässä iskussa, varsinkin kun kokoonpano-ongelmat otetaan huomioon. Ei helppoa varsinaisesti ole tässäkään ottelussa järjestää miehiä avaukseen, kun muonavahvuudesta puuttuvat mm. Goncalo Guedes, Cristiano Piccini sekä Lee Kang-In. Myös viikonloppuna loukkaantunut maalivahti Jasper Cillessen on melko varmasti ulkona matsista ja lisäksi useampi pelaaja tsekataan vielä ennen ottelua.

Lyö vetoa ottelusta:

Kotietu ja loukkaantumistilanne tekevät isännistä selkeän suosikin otteluun, mutta kertoimet ovat menneet jo liian Ajax-painotteisiksi. Teen kevyen suosituksen vierasvoitosta, sillä tasatilanteessa Valencia ottaa tarvittaessa riskejä ja näin ollen tasapeli ei tässä ole pelillisesti houkutteleva vaihtoehto. Vetosuositus on Valencia voittaa ottelun kertoimella 4,95.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO