Ajaxin luottomiehelle taukoa peleistä – huimaus johtui sydänvaivoista

© Kuva: Getty Images

AFC Ajax tiedottaa, että luottotoppari Daley Blind joutuu joksikin aikaa sivuun. 29-vuotiaan Blindin poissaolo johtuu sydänlihastulehduksesta.

Blind joutui tutkimuksiin, sillä hän alkoi kärsiä huimauksesta Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksen ottelun Ajax-Valencia aikana. Lääkärit havaitsivat sydänlihastulehduksen aiheuttaneen huimauksen.

Blindin ihon alle päätettiin asentaa rytmihäiriötahdistin. Operaatio tehtiin perjantaina. Sen seurauksena Blind ei osallistu Ajaxin harjoitusleirille tammikuun alussa, vaan jää kuntoutumaan Amsterdamiin.

Toisen polven huippujalkapalloilija palasi kasvattajaseuraansa Ajaxiin Manchester Unitedista kesällä 2018. Blind on pelannut tällä kaudella Ajaxin avauksessa aina käytettävissä ollessaan. Yksi peli on jäänyt väliin pelikiellon takia, ja kaksi viimeistä sydänvaivoista johtuen.

Blind on pelannut urallaan myös 66 A-maaottelua Hollannin paidassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.