© Kuva: Getty Images

Arsenal – Manchester City: Maalikarkelot tiedossa

Valioliiga
Arsenal – Manchester City
Sunnuntai 15.12. klo 18:30

Sunnuntaina Lontoossa kohtaavat pettymyksen sävyttämää kautta pelaavat Arsenal ja Manchester City. Isännät ovat juuttuneet taulukon keskivaiheille, joka ei Emiratesin vaativaa kotiyleisöä varmasti lämmitä. Manchester City puolestaan on joutunut vaikeuksiensa keskellä päästämään Liverpoolin jo peräti 14 pisteen karkumatkalle ennen tämän viikonlopun pelejä. Hyvät neuvot ovat siis kalliit molemmille joukkueille.

Arsenal otti maanantaina viimein voiton toisesta kriisipesäkkeestä West Hamista. Freddie Ljungbergin suojatit pääsivät pelin päälle toisella jaksolla ja iskivät tarvittavat maalit. Arsenalin onnahdellut puolustus kärsi maanantaina pahat suoneniskut, kun Kieran Tierney ja Héctor Bellerin loukkaantuivat. Myös keskikentällä on omat murheensa poissaolojen kanssa. Ljungbergin onneksi kova hyökkäysmateriaali pystyy laadukkaisiin ratkaisuihin.

Manchester Cityllä on ollut omat ongelmansa. Kapea puolustusmateriaali ei ole kestänyt loukkaantumisia ja Cityn alakerta on ollut purjeessa moneen otteeseen erityisesti vastahyökkäysten käsittelyssä. Viikolla Mestarien liigan Dinamo Zagreb -ottelussa Pep Guardiola lepuutti useita avainmiehiä, mutta tähän otteluun laitetaan parasta pöytään. Myös Guardiolan päänvaivana ovat loukkaantumiset, joita tässä vaiheessa on kourallinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikki tässä ottelussa viittaisi siihen, että maaleja tullaan näkemään. Molempien joukkueiden akilleen kantapää on puolustus ja ylöspäin varsinkin Cityn tulivoima on murhaava. Markkinat ovat tämän haistelleet, joten varsinainen pelisuositus otetaan isäntien venymisestä: Aasialainen tasoitus, Arsenal +1.5 kertoimella 1,80. Lunastus tulee myös siis maalin kotitappiolla.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.