Valioliiga
Aston Villa – Norwich
Torstai 26.12. klo 17:00

Englannin Boxing Dayn eli Tapaninpäivän jalkapallokierros hakee perinteisyydessä vertaistaan. Ulkomaiset valmentajat ovat avoimesti arvostelleet Englannin kiivasta vuodenvaihteen ottelurytmiä, mutta yleisöä nämä ottelut tuntuvat sykähdyttävän vuodesta toiseen. Tälle Tapaninpäivälle nostan esiin kaksi ottelua, joista Aston Villan ja Norwichin välinen kamppailu on elintärkeä putoajakandidaattien välienselvittely.

Aston Villa satsasi kauteen kovasti, mutta joukkue ei ole pystynyt pitämään tasoaan yllä ottelusta toiseen. Nyt alla on neljän ottelun tappioputki ja viime kierroksella Southampton haki Villa Parkilta täysin ansaitut pisteet. Kaiken lisäksi John McGinn loukkaantui ottelussa ja liittyi Jed Steerin seuraan sairastuvalle. Tyrone Mingsin ja Keinan Davisin paluuta odotellaan innokkaasti. Villa haki aikaisemmin kaudella pisteet Norwichilta vieraissa murskalukemin 1-5.

Norwichin kokoonpanotilanne näyttää paremmalta, vaikkakin luottotoppari Ben Godfrey joutui sairauslomalle. Erittäin tärkeää tietysti on, että Teemu Pukki on kolhuistaan huolimatta pelikunnossa. Daniel Farkella ei ole kuitenkaan helppoa, sillä Norwich ottaa voittoja todella harvakseltaan ja vastustajat tekevät maaleja edelleen aivan liikaa Tim Krulin selän taakse. Joulua edeltänyt Wolves-ottelu ei ollut hyvä työnäyte Norwichin alakerralta.

Lyö vetoa ottelusta:

Norwich nauttii Suomessa suurta suosiota ja sympatiaa. Kerrointen puolesta tässä ottelussa täytyy silti ottaa kantaa kotivoiton puolesta, sillä pidän Villaa vaikeuksistaan huolimatta kokonaisuudessaan vahvempana yhdistelmänä. Vetosuositus on Aston Villa voittaa ottelun kertoimella 2,15.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO