CONCACAF:in Mestarien liigan kaavio arvottu – suomalaispelaajat Costa Ricaan

© Kuva: Getty Images

Vuoden 2020 CONCACAF:in Mestarien liigan ottelukaavio on arvottu. Arvonta oli tällä kertaa mielenkiintoinen myös suomalaisittain, sillä kilpailussa on mukana peräti kolme suomalaista.

Alexander Ringin kipparoima New York City FC saa vastaansa costaricalaisen San Carlosin. Molemmat joukkueet ovat kilpailun ensikertalaisia.

Jukka Raitalan ja Lassi Lappalaisen Montreal Impactin tie vie niin ikään Costa Ricaan. Impactin vastustaja on huomattavasti nimekkäämpi Deportivo Saprissa. Saprissa on Costa Rican 34-kertainen mestari ja yksi CONCACAF:in alueen menestyksekkäimmistä seuroista. Saprissan riveissä pelaa useita Costa Rican maajoukkueesta tuttuja pelaajia sekä Jarossa, PS Kemissä ja VPS:ssä taannoin pelannut Aubrey David.

Kaksiosaiset neljännesvälierien otteluparit pelataan helmikuussa. Mikäli molemmat suomalaisten joukkueet etenisivät aina välierin saakka, kohtaisivat ne niissä huhtikuussa toisensa.

Kaikkiaan CONCACAF:in Mestarien liigassa nähdään 16 joukkuetta. Lohkovaihetta ei pelata, vaan koko kilpailu pelataan pudotuspelimuotoisena. Mukana on neljä joukkuetta USA:sta ja Meksikosta, kaksi Costa Ricasta ja Hondurasista sekä yksi Kanadasta, Jamaikalta, Guatemalasta ja El Salvadorista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.