Vuoden 2020 CONCACAF:in Mestarien liigan ottelukaavio on arvottu. Arvonta oli tällä kertaa mielenkiintoinen myös suomalaisittain, sillä kilpailussa on mukana peräti kolme suomalaista.

Alexander Ringin kipparoima New York City FC saa vastaansa costaricalaisen San Carlosin. Molemmat joukkueet ovat kilpailun ensikertalaisia.

Jukka Raitalan ja Lassi Lappalaisen Montreal Impactin tie vie niin ikään Costa Ricaan. Impactin vastustaja on huomattavasti nimekkäämpi Deportivo Saprissa. Saprissa on Costa Rican 34-kertainen mestari ja yksi CONCACAF:in alueen menestyksekkäimmistä seuroista. Saprissan riveissä pelaa useita Costa Rican maajoukkueesta tuttuja pelaajia sekä Jarossa, PS Kemissä ja VPS:ssä taannoin pelannut Aubrey David.

Kaksiosaiset neljännesvälierien otteluparit pelataan helmikuussa. Mikäli molemmat suomalaisten joukkueet etenisivät aina välierin saakka, kohtaisivat ne niissä huhtikuussa toisensa.

Scotiabank Concacaf Champions League

@TheChampions
Where Champions Are Crowned 🏆

#SCCL2020

Kaikkiaan CONCACAF:in Mestarien liigassa nähdään 16 joukkuetta. Lohkovaihetta ei pelata, vaan koko kilpailu pelataan pudotuspelimuotoisena. Mukana on neljä joukkuetta USA:sta ja Meksikosta, kaksi Costa Ricasta ja Hondurasista sekä yksi Kanadasta, Jamaikalta, Guatemalasta ja El Salvadorista.