© Kuva: Getty Images

Crystal Palace – Bournemouth: Valioliigassa viikkokierros

Valioliiga
Crystal Palace – Bournemouth
Tiistai 03.12. klo 21:30

Valioliigassa tahkotaan tällä viikolla tuplakierrokset – pelitahti tiivistyy sitä mukaa, kun vuodenvaihde lähenee. Tiistaina ohjelmassa on kaksi ottelua, joista nostetaan lähempään tarkasteluun Crystal Palacen ja Bournemouthin välinen keskitason kamppailu. Kumpikaan joukkue ei ole ollut häävissä lyönnissä viime aikoina, mutta Palace katkaisi voitottoman putkensa viikonloppuna Burnleyn kustannuksella.

Roy Hodgsonin suojatit siis hakivat Burnleystä pisteet lukemin 0-2, mutta lukemat mairittelevat vieraita: Burnleyllä oli ottelussa paikkansa, mutta isännät eivät pystyneet käyttämään tilanteitaan hyväkseen Palacen lailla. Palacehan on viime ajat itse kärsinyt pahoista maalinteko-ongelmista ja kun puolustuskaan ei ole pitänyt entiseen malliin, on tulosrivi ollut alakuloista luettavaa. Joel Ward puuttuu loukkaantumisen vuoksi alakerrasta.

Bournemouth oli Tottenhamin vieraana jyrän alla, mutta hyödynsi lopussa isäntien virheet ja pääsi lisäajalla näennäisesti iskuetäisyydelle. Bournemouthille on tehty viime aikoina enemmän maaleja ja poissaoloja Eddie Howen joukkueessa on edelleen aivan tarpeeksi. Joshua Kingiä kaivattaisiin hyökkäykseen, kun Callum Wilson on pelannut jo seitsemän ottelua ilman maaleja. Tappioputki olisi saatava poikki, sillä lähemmäs putoamisviivaa ei varmasti haluta.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa kiinnostaa jossain määrin vähämaalisuus sekä kotivoitto. Valitsen suositukseen jälkimmäisen, vaikka pieni pelko jäytää takaraivossa, pystyvätkö isännät luomaan tarpeeksi tontteja viimeistelyyn asti. Bournemouthin tilanne näyttää kuitenkin sen verran alakuloiselta, että vetosuositus on Crystal Palace voittaa ottelun kertoimella 2,20.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.