Championship
Derby – Charlton
Maanantai 30.12. klo 21:45

Maanantaina Englannin ainoa ylempien sarjojen ottelu on Derbyn ja Charltonin välinen kamppailu. Kummankaan kausi ei ole ollut helppo tähän asti – joskin on todettava, että Derby lähti kauteen huomattavasti suuremmin tavoittein ja toivein kuin peräpäähän veikkailtu Charlton. Molemmilta vaaditaan ryhtiliikettä, jotta joukkueet eivät joutuisi kuluttavaan putoamiskamppailuun.

Wayne Rooneyn odotettu ensiesiintyminen Derbyn paidassa tapahtuu tammikuun puolella, mutta maanantaina seitsemän voitottoman ottelun putkessa kärvistelevä Rams joutuu tulemaan vielä toimeen nykyisillä pelaajillaan. Phillip Cocu ei ole onnistunut Derbyn peräsimessä hyvin, mutta kieltämättä loukkaantumisetkin kuppaavat joukkuetta ikävästi. Tapaninpäivänä Cocun suojatit ottivat vaivoin tasapelipisteen sarjajumbo Wiganin vieraana.

Viime ajat vapaassa pudotuksessa ollut Charlton katkaisi Tapaninpäivänä voitottoman putkensa lyömällä Bristol Cityn 3-2. Charlton painiskelee pahojen loukkaantumisongelmien parissa ja Bristol-pelissä Chelsea-laina Conor Callagher linkutti pois kentältä ensimmäisellä jaksolla. Charltonin murheenkryyni on viime ajat ollut erityisesti puolustus – viimeksi Addicks on pitänyt nollat lokakuun puolessa välissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Etenkin Charltonin ongelmien vuoksi tässä ottelussa maistuu runsasmaalisuus – vaikkei Derby varsinaisesti ole mikään overijoukkue ollutkaan. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,87.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO