Hollannin maajoukkueen päävalmentaja Ronald Koeman manaa loukkaantumisia, jotka pitävät Memphis Depayn ja Donyell Malenin pitkään sivussa kentiltä.

Depay, 25, loukkasi vasemman polvensa ristisiteen seurajoukkueensa Lyonin paidassa, eikä hänen odoteta pelaavan ensi kesän EM-kisoissa.

Entinen Manchester Unitedin hyökkääjä Depay on kuulunut Koemanin luottopelaajiin. Hän takoi kuusi maalia EM-karsinnoissa.

PSV Eindhovenia edustava Malen, 20, puolestaan olisi ollut mahdollinen korvaaja Depaylle. Myös hän on kuukausikaupalla sivussa polvivamman takia.

– On hyvin tiedossa, että Memphisin panos on ollut uskomattoman suuri viimeksi kuluneen kahden vuoden aikana, etenkin Hollannin maajoukkueessa. Hän on erittäin tärkeä pelaaja. Se on suuri takaisku hänelle ja tietenkin myös meille, kommentoi Koeman.

– Ristisidevamma tarkoittaa kuukausien kuntoutusta. Jotkut palaavat nopeammin kuin toiset, mutta on kuntouduttava, tultava takaisin, harjoiteltava ja pelattava otteluja. Se kaikki vie aikaa, ja siksi voi olla erittäin vaikeata, että hän olisi valmis EM-kisoihin.

– Sunnuntai osoitti, ettei minkään varaan voi laskea. Toivotaan, että kaikki muut pysyvät kunnossa ja terveinä. Ja sitten toukokuussa katsotaan, miltä tilanne näyttää meidän kannaltamme.

Lähde: Sky Sports