Huuhkajien puolustaja omistaa myös hotellin: ”Kun ura päättyy, pyöritän bisnestä veljeni kanssa”

© Kuva: Juha Tamminen

26-vuotias Thomas Lam taistelee tiukasti paikasta Huuhkajien ensi kesän EM-joukkueeseen. Päättyneissä karsinnoissa Lamin rooli oli verrattain pieni loukkaantumisesta johtuen, mutta yhteensä viimeisten 4,5 vuoden aikana maaotteluita on kertynyt 22. Eredivisien Zwollessa suomalais-hollantilaisen puolustajan rooli on suuri.

Arvoturnaus olisi epäilemättä Lamin uralle komea huippukohta, vaikka pelivuosia toki onkin vielä runsaasti jäljellä. Nuoresta iästään huolimatta Lam on kuitenkin jo suunnitellut sitä, mitä tapahtuu, kun nappikset jäävät pysyvästi naulaan.

Lamin vanhemmilla, suomalaisella äidillä ja nyt jo edesmenneellä hollantilaisella isällä oli hotelli Amsterdamissa. Lam päättikin yhdessä veljensä kanssa, että samoilla jäljillä olisi hyvä jatkaa.

– Vanhempani avasivat hotellin Amsterdamiin noin 30 vuotta sitten. Puhuin muutama vuosi sitten veljelleni siitä, miten siistiä se olisi, jos myös me kaksi avaisimme hotellin tulevaisuudessa, Lam sanoi PEC Zwolle TV:n haastattelussa.

Vuosi sitten Lam päätti ostaa hotellin synnyinkaupungistaan Amsterdamista. Hän on tyytyväinen siihen, miltä hotelli nyt näyttää.

– Siinä, mikä on muuttunut sen jälkeen, kun ostimme paikan, on valovuosien ero. Kaikki kunnia äidilleni ja veljelleni.

Nyt Lam on Hotel des Artsin osaomistaja, mutta vielä jalkapallo ei anna liikkeenharjoittamiselle kovin paljoa aikaa.

– Minun on vaikeaa käydä täällä usein, koska jalkapallo on etusijalla. Niin se tulee olemaan, kunnes lopetan pelaamisen. Sitten kun lopetan, voin pyörittää täällä bisnestä veljeni kanssa, Lam toteaa.

Lähde: Voetbal Primeur


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.