Joukkuetoverilta vitsikäs heitto Lukas Hradeckysta: ”Suomalainen alkoholisti”

© Kuva: Getty Images

Suomen jalkapallomaajoukkueen ehdoton väriläiskä on maalivahti Lukas Hradecky. Turun lahja suomalaiselle maalivahtipelaamiselle osaa tarvittaessa olla vakavampikin, mutta ennen kaikkea 30-vuotias kassari tunnetaan huumorintajustaan ja kyvystä nauraa itselleen.

Hradecky on persoona, jollaisia tapaa harvoin. Tervepäinen vahti on pukukopin ilopilleri mutta myös kapteeniainesta. Hradecky toimii Huuhkajien kapteenistossa yhdessä ykköskippari Tim Sparvin ja toppari Paulus Arajuuren kanssa.

Yksi Hradeckysta usein esiin nouseva pointti on hänen mieltymyksensä olueen. Välillä teema on räiskynyt jopa yli. Hradecky pitää mallasjuomasta, mutta on luonnollisesti ammattilainen, joka valmistautuu harjoituksiin ja otteluihin huipputorjujan tavoin – ei kaljaa läträämällä.

Oluesta pitäminen on hyvin myös Hradeckyn joukkuetoverien tiedossa. Kun Bayer Leverkusenin kapteenilta Lars Benderiltä kysyttiin, ketkä istuvat hänen vieressään pukukopissa, kipparin vastaus oli paljon puhuva.

– Istun Svenin (Bender) ja suomalaisen alkoholistin vieressä. Hänen täytyy olla maalivahti, en tunne häntä kovin hyvin. Hän ei puhu paljoa, Bender heitti vitsikkäänä Hradeckyyn viitaten Leverkusenin twitter-tilin videolla.

Oluen nauttimisella ei näytä ainakaan Hradeckyn kohdalla olevan negatiivista vaikutusta, sen verran vahvasti hän on esiintynyt Huuhkajissa sekä seurajoukkueensa maalin suulla.

Kuuden pisteen päässä sarjakärki Borussia Mönchengladbachista Saksan Bundesliigassa oleva Leverkusen on voittanut kuudesta viime pelistään viisi ja pelannut kerran tasan, ja Suomen EM-kisoihin ensi kesäksi torjunut Hradecky on ollut yksi tulosten kulmakivistä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.