Leverkusen-luotsilta suitsutusta Lukas Hradeckylle: ”Hän on täydellinen maalivahti”

© Kuva: Getty Images
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Bayer Leverkusenin tämänkertainen taival Mestarien liigassa päättyi keskiviikkona, kun Werkself taipui kotikentällään Juventukselle maalein 0-2. Voittokaan ei tosin olisi riittänyt jatkoon, koska Atlético Madrid kaatoi samaan aikaan Lokomotiv Moskovan 2-0.

Leverkusenin maalilla pelasi tuttuun tapaan Lukas Hradecky, joka ei kuitenkaan mahtanut Cristiano Ronaldon ja Gonzalo Higuaínin maaleille mitään. Joukkueen valmentaja Peter Bosz kehuikin suomalaista pelin jälkeen vuolaasti. Hänen mukaansa Hradeckylla on kaikki huippumaalivahdilta vaadittavat ominaisuudet kunnossa. Valmentajan mielestä Leverkusenin ykköstorjuja on kokonaisvaltainen paketti.

– Hänellä (Hradeckylla) on mielettömän hyvä kausi. Hän on täydellinen maalivahti, Bosz kehui SvenskaFansin haastattelussa.

– Hän pystyy pelaamaan molemmilla jaloilla ja on hyvä yksi vastaan yksi -tilanteissa. Ne ovat ennen kaikkea hänen vahvuutensa.

Juventus-ottelussa Hradecky ei Boszin mukaan erityisen koville joutunut.

– Tänään hänellä ei ollut kovin paljon töistä. Mutta niistä, joita hänellä oli, selvisi hän hyvin.

30-vuotias Hradecky antoi omia kommenttejaan ottelusta Bayer Leverkusenin Twitter-tilillä.

– Neljännesvälieräpaikka ei karannut käsistämme tänään. Olisi ollut hienoa kukistaa Juventus. Minusta me pelasimme hyvän ottelun. Tämä peli oli paljon tasaisempi kuin vieraspeli Torinossa, Hradecky totesi.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!