Leverkusen-luotsilta suitsutusta Lukas Hradeckylle: ”Hän on täydellinen maalivahti”

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusenin tämänkertainen taival Mestarien liigassa päättyi keskiviikkona, kun Werkself taipui kotikentällään Juventukselle maalein 0-2. Voittokaan ei tosin olisi riittänyt jatkoon, koska Atlético Madrid kaatoi samaan aikaan Lokomotiv Moskovan 2-0.

Leverkusenin maalilla pelasi tuttuun tapaan Lukas Hradecky, joka ei kuitenkaan mahtanut Cristiano Ronaldon ja Gonzalo Higuaínin maaleille mitään. Joukkueen valmentaja Peter Bosz kehuikin suomalaista pelin jälkeen vuolaasti. Hänen mukaansa Hradeckylla on kaikki huippumaalivahdilta vaadittavat ominaisuudet kunnossa. Valmentajan mielestä Leverkusenin ykköstorjuja on kokonaisvaltainen paketti.

– Hänellä (Hradeckylla) on mielettömän hyvä kausi. Hän on täydellinen maalivahti, Bosz kehui SvenskaFansin haastattelussa.

– Hän pystyy pelaamaan molemmilla jaloilla ja on hyvä yksi vastaan yksi -tilanteissa. Ne ovat ennen kaikkea hänen vahvuutensa.

Juventus-ottelussa Hradecky ei Boszin mukaan erityisen koville joutunut.

– Tänään hänellä ei ollut kovin paljon töistä. Mutta niistä, joita hänellä oli, selvisi hän hyvin.

30-vuotias Hradecky antoi omia kommenttejaan ottelusta Bayer Leverkusenin Twitter-tilillä.

– Neljännesvälieräpaikka ei karannut käsistämme tänään. Olisi ollut hienoa kukistaa Juventus. Minusta me pelasimme hyvän ottelun. Tämä peli oli paljon tasaisempi kuin vieraspeli Torinossa, Hradecky totesi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.