Maalijuhlaa ilta illan perään – Mestarien liigan lohkovaiheessa tehtiin uusi ennätys

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Mestarien liigan lohkovaihe on yhtä pelipäivää vaille valmis. Jo nyt on kuitenkin syntynyt uusi lohkovaiheen hattutemppuennätys.

Tämä varmistui, kun Napolin puolalaishyökkääjä Arkadiusz Milik teki tiistaina hattutempun Genkin verkkoon. Hattutemppu oli lohkovaiheen aikana jo kahdeksas. Koskaan ennen ei oltu nähty (vähintään) kolmen maalin iltoja näin monen pelaajan toimesta.

Sulan hattuunsa saivat neljä maalia yhdessä ottelussa tehneet Bayern Münchenin tähdet Serge Gnabry ja Robert Lewandowski. Muut kolmen maalin tekijät olivat Erling Braut Håland (RB Salzburg), Mislav Orsic (Dinamo Zagreb), Raheem Sterling (Manchester City), Kylian Mbappé (PSG) ja Rodrygo (Real Madrid).

Keskiviikkona pelataan vielä kahdeksan lohkovaiheen ottelua, joten ennätys saattaa vielä kohentua.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!