Paitsiossa silmäripset, varpaankynnet vai nenäkarvat? – Gary Linekerkin tulistui Teemu Pukkiin kohdistuneesta oikeusmurhasta

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki oli jo liittyä ”kymppikerhoon”, kun Norwich isännöi Tottenhamia Valioliigan 20. kierroksella. Suomalaishyökkääjä siirsi Norwichin hetkeksi 2-0 -johtoon kauden 10. maalillaan, mutta ilo jäi lyhytaikaiseksi. VAR nimittäin hylkäsi maalin millimetrintarkkana paitsiona.

TV-kuvassa piirreltiin viivoja ja pisteviivoja Pukin olkapäästä ja Tottenham-toppari Jan Vertonghenin polvesta. Ratkaisu oli äärimmäisen täpärä, mutta VAR-tuomari oli armoton: ei maalia. Näin Pukin hyvä pystyynjuoksu jäi palkinnotta.

Ankara tuomio sai myös entisen huippupelaajan ja nykyisen TV-kommentaattorin Gary Linekerin tulistumaan. Lineker ei sanojaan säästellyt.

– Taas mennään. Jälleen lisää VAR-älyttömyyksiä. Pukin maali hylättiin, vaikka hän oli samalla viivalla. Jos tuomi ei ole selkeä senkään jälkeen, kun tarvitaan viivojen ja pisteiden piirtämistä, niin lopettakaa kentällä olevien tuomarien väheksyminen. Absurdia, Lineker puuskahti.

Myös muun muassa vedonlyöntiyhtiö Paddy Power ja Joe-lehti suhtautuivat maalin hylkäämiseen turhautuneen huvittuneesti. Sosiaalisessa mediassa arvuuteltiin, oliko paitsiossa Pukin nenäkarva, silmäripset vai varpaankynsi.

Pukki on onnistunut tällä kaudella maalinteossa Valioliigan kuudesta suuresta Liverpoolia, Manchester Cityä, Arsenalia ja Chelseaa vastaan, ja kaupan päälle sarjakakkosta Leicesteriä vastaan. Pukin tehoilta ovat toistaiseksi säästyneet vain Manchester United ja Tottenham, mutta Spurs sai avausjaksolla todellisen myrskyvaroituksen.

Ensimmäisen 45-minuuttisen jälkeen Norwich johtaa peliä José Mourinhon miehistöä vastaan 1-0. Ainoan hyväksytyn maalin teki Mario Vrancic.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.