Pelasiko Glen Kamara jo viimeisen Old Firminsä? Huhutaan valioliigaseuran ykköskohteeksi tammikuussa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien 24-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi sunnuntaina uransa viidennen Old Firmin, skotlantilaisen jalkapallon tärkeimmän kohtaamisen. Old Firmissä vastatusten asettuvat Glasgow’n jättiläiset Celtic ja Rangers.

Tämänpäiväisessäkin pelissä suomalainen pelasi Rangersin avauskokoonpanossa. Kamara sai yhden varoituksen ja tuli vaihtoon 81. minuutilla. Lopputuloksena oli Rangersin toinen voitto Kamaran viidestä Old Firmistä. Voittonumerot olivat 2-1.

Kroatialainen laitapakki Borna Barisic alusti molemmat Rangersin maalit, jotka merkittiin Ryan Kentin ja Nikola Katicin nimiin. Celticiltä osui Edouard Odsonne maalilla, joka luultavasti olisi hylätty VAR:n ollessa käytössä. Celtic myös hassasi rankkarin 0-0 -tilanteessa, reilun puolen tunnin kohdalla. Rangersin Allan McGregor torjui hyvin.

Ottelun lisäajalla HJK:stakin tuttu Alfredo Morelos sukelsi rangaistusalueella ja komennettiin toisen varoituksen myötä suihkuun. Lisäsanktioitakin voi olla luvassa, sillä kolumbialainen näytti katsomoon kurkunleikkauseleitä matkallaan pukusuojaan.

Seuraavaksi voidaankin pohtia, jäikö tämänpäiväinen Old Firm Glen Kamaran viimeiseksi. Kamara siirtyi Rangersiin viime tammikuussa, mutta nyt Birmingham Mail ja Daily Mail huhuilevat suomalaista Valioliigaan jo tammikuun siirtoikkunassa.

Seura, jonka uskotaan olevan Kamaran kintereillä, on sarjapaikastaan kamppaileva Aston Villa. Villa menetti keskikentältään tärkeän pelaajan, kun John McGinn mursi nilkkansa aiemmin joulukuussa.

Lehtitietojen mukaan Aston Villan manageri Dean Smith onkin nyt kaavaillut Kamarasta talven siirtoikkunan ykköskohdettaan. Kamara olisi Smithin mielestä hyvä valinta täyttämään McGinniltä jääneen aukon keskikentällä.

Kamaraa on huhuttu myös Englannin Mestaruussarjassa toisena olevaan Leedsiin. Toisaalta kuitenkin uskotaan, ettei valmentaja Marcelo Bielsa suunnittele tammikuussa suuriakaan peliliikkeitä.

– Emme ole kuulleet etelän suunnasta tulevasta kiinnostuksesta (Kamaraa kohtaan), mutta olemme lukeneet sellaisesta valtavasti. En silti yllättyisi, jos Glen Kamaraan kohdistuisi runsaasti kiinnostusta, sillä hän on erinomainen jalkapalloilija, Rangersin valmentaja Steven Gerrard totesi marraskuun lopussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.