Championship
Preston – Reading
Sunnuntai 29.12. klo 17:00

Otan sunnuntaiksi yhden noston myös Englannin toiselta sarjatasolta Championshipistä. Playoff-vauhdissa viilettävä Preston isännöi putoamisviivaan eroa saanutta Readingia. Valioliigan lailla myös Championshipissä urakoidaan vuodenvaihteessa ja sunnuntain kierrosta seuraavat pelit pelataan jo uudenvuodenpäivänä.

Tapaninpäivänä Preston pelasi Leedsin vieraana tasapelin ja oli lähellä tehdä kolmen pisteen ryöstön Elland Roadilta. Preston on koko sarjan kovin kotijoukkue ja Alex Neilin suojatit purjehtivat tällä hetkellä neljän tappiottoman ottelun putkessa. Joukkue on tehnyt kauden Championship-maaleistaan peräti 80% kotona Deepdalella. Tämä on iltapäivän vieraidenkin hyvä panna merkille.

Myös Readingilla on alla neljä tappiotonta peliä. Tosin vastukset eivät ole olleet kovimmasta päästä: pisteitä on viime otteluissa otettu kriisijoukkueilta ja putoajakandidaateilta. Viime ottelussa Mark Bowenin joukkio otti ansaitun voiton QPR:stä ja erityisesti Royalsin esitys puolustuspäässä oli hyvin solidi. Joukkue on kahdeksan pistettä edellä putoamisviivaa ja sen tilanne näyttää vaihteeksi oikein hyvältä.

Lyö vetoa ottelusta:

Reading ei ole kovinkaan erikoinen vierailija ja vihjepuolella on kaksi mahdollisuutta: underi tai kotivoitto. Preston on joukkueista vahvempi ja se on ollut kotonaan sen verran tulivoimainen, että kallistun jälkimmäiseen ja vetosuositus on Preston voittaa ottelun kertoimella 1,84.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO