Ranskan pääsarjaseura Toulousen päävalmentaja Antoine Kombouaré kertoi perjantaina, että hän aikoo antaa tuntuvat sakot pelaajille, jotka jäivät kiinni toisen ottelun katsomisesta kännykällä kesken Toulousen oman pelin.

Keskiviikkona sosiaalisessa mediassa lähti leviämään video, jossa eräs katsoja kuvasi Toulousen vaihtopenkkiä. Videolla näkyy, miten yhdelle penkille on aseteltu kännykkä, josta katsotaan toista jalkapallo-ottelua. Toulouse pelasi keskiviikkona Lyonia vastaan Ranskan liigacupissa ja hävisi 1-4

RMC Sportin mukaan kyseessä oli togolaislaituri Mathieu Dossevi, joka istui koko ottelun ajan vaihtopenkillä. LesViolets.com-sivuston mukaan myös Aaron Leya Iseka katseli lähetystä kännykästä. Kaksikon uskotaan katsoneen Barcelonan ja Real Madridin välistä El Clásicoa, joka pelattiin osittain samaan aikaan Toulousen ottelun kanssa.

Dossevi on toiminut tällä kaudella kahdessa ottelussa Toulousen kapteenina. Hän pääsi kentälle lauantaina, kun Toulouse hävisi OGC Nicelle 0-3, mutta Leya Isekaa ei valittu kokoonpanoon ollenkaan.

Barcelona ja Real Madrid pelasivat Clásicossa 0-0-tasapelin.