Romelu Lukaku antoi ikimuistoisen lahjan nuorelle kollegalleen – hyökkääjälupaus kiirehti halaamaan äitiään

© Kuva: Getty Images

Internazionale Milanon hyökkääjälupaus Sebastiano Esposito teki lauantaina ensimmäisen maalinsa seuran edustusjoukkueessa, kun Inter voitti Genoan Italian Serie A:ssa 4-0.

Heinäkuussa 17 vuotta täyttänyt Esposito pelasi ensimmäistä kertaa Interin avauskokoonpanossa ja tahkosi heti täydet minuutit.

Hän teki maalinsa 64. minuutilla ampumalla pallon rangaistuspotkusta sisään. Esposito saa kiittää osumastaan Interin tähtihyökkääjää Romelu Lukakua, joka oli ennen lauantaita vetänyt Lautaro Martínezin kanssa joukkueen kaikki tämän kauden pilkut. Lukaku antoi kuitenkin pallon Espositolle, joka tykitti sen vasempaan alakulmaan.

Espositosta tuli Interin historian toiseksi nuorin maalintekijä Serie A:ssa (17 vuotta ja 172 päivää). Häntä nuorempana maalinteossa on onnistunut vain Mario Corso (17 vuotta ja 97 päivää).

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Lukaku iski toisen maalinsa ottelussa sinetöiden samalla pelin loppulukemat.

Ottelua oli seuraamassa myös Espositon äiti Flavia, jonka syleilyyn nuori hyökkääjä ryntäsi heti ottelun päätyttyä.

– Tämä maali on hänelle (äitilleni). Haluan kiittää seuraa, kaikkia joukkuekavereitani ja ystäviäni, kommentoi Esposito pelin jälkeen kyyneleitä pidätellen Sky Sport Italialle.

– Minun on pakko sanoa, etten nukkunut viime yönä yhtään. Mietin koko yön, mitä tänään tapahtuisi, enkä olisi voinut edes unelmoida paremmasta illasta.

Esposito antoi myös erityiskiitokset Lukakulle, joka on Interin tämän kauden paras maalintekijä 14 osumallaan.

– Romelu on fantastinen ihminen ja lisäksi poikkeuksellinen pelaaja. Hän käski minua vain tekemään päätöksen ja laukomaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.